מאפיות מומלצות בניו יורק

מאפיות בניו יורק.
ניו יורק היא ללא ספק גן עדן לאוהבי המתוק, בכל פינה בעיר תמצאו מגוון מטורף של בתי קפה ומאפים מכל סוג שתחפצו- קאפ קייקס צבעוניים, קרואסונים ריחניים, עוגיות ענקיות, מאקרונים צרפתיים, עוגות גבינה, ואפילו רוגעלך. אז כדי לעשות לכם סדר בין ים המתוקים,  הכנו לכם את המדריך למאפיות הטובות ביותר בעיר

רוצים עוד? תמצאו כאן את הפיצריות הכי מומלצות בעיר

1. הרבה יותר מקרונאט- Dominique Ansel Bakery

דומיניק

כתובת:   189Spring St | שכונת SOHO

שווה לנסות:
פריחת השוקו” (Blossoming Hot Chocolate)- משקה שוקו חם עם פרח משמלו שנמס לתוכו (תכינו את המצלמות מדובר ביצירה מעבר לטעם).
קרונטס ((Cronut- קרואסון הדונטס המפורסם. בכל חודש המאפייה משווקת את המאפה המפורסם בטעם חדש שאף פעם לא חוזר על עצמו.
מרשמלו קפוא עם שוקולד (Frozen Marshmallow S’more)- הקינוח הכי אמריקאי מקבל טוויסט מרענן.

מה יוצא כשאופה מפריז מגיע לניו יורק? רמז, לא רק קרונטס.
המאפייה שהביאה לעולם את “קרואסון הדונאטס” (Cronut) עדיין שומרת על מוניטין גבוה ותורים ארוכים במיוחד בעיקר בזכות המגוון הרחב והחדשנות. בכל חודש מתחלף התפריט, עוגות ומאפים מתווספים ויורדים ממנו על מנת שאף לקוח לא ישתעמם לרגע. תוכלו למצוא במקום שילובים ייחודיים של טעמים ומאפים כמו עוגת משמש קרמל, קרואסון לי’צי ועוד.

2. עוגת הגבינה הכי טובה בעיר- Veniero’s Pasticceria and Caffe

וניארו

כתובת:  342 E 11th St, | שכונת East Village

שווה לנסות:
עוגת הגבינה– עוגת הגבינה של המאפיה היא ללא ספק בין הטובות בעיר. תוכלו לבחור בין עוגת גבינה עם תותים לבין עוגת גבינה ניו יורקית בסגנון קלאסי.
עוגיות ריינבו– עוגיות מרציפן וריבה צבעוניות ונימוחות.

ניו יורק היא ללא ספק המקום להתפנק בטעימות של מאפים איטלקיים לצד קפוצ’ינו או מקיאטו (חוץ מאיטליה כמובן). ונטינרו נחשבת לאחת ממאפיות הפטיסרי הטובות ביותר בניו יורק. היא המנוהלת ביד רמה על ידי Antonio Veniero.
ונטינרו נפתחה בשנת 1894 על ידי משפחת מהגרים מאיטליה, שהקימה את המקום הקטן (שלימים התרחב והפך לגדול) במרכז שכונת הווילג’ הבוהמית והצעירה.
תמצאו במקום את כל סוגי הקינוחים האיטלקיים- קננולי, עוגיות ריינבו, ביסקוטי, וכמובן את אחת מעוגות הגבינה הטובות בניו יורק. המחירים במקום נוחים והאיכות מצוינת.

3. מי אמר קרייפקייק ולא קיבל? Lady M Cake

IMG-3562 (3)

כתובת:  לרשת יש 5 סניפים במנהטן

אתר: www.ladym.com

מאפיית הבוטיק “ליידי אם” ידועה בעיקר בזכות עוגות הקרפ (קרייפ קייק) הייחודיות. המאפיה מציעה מגוון עוגות העשויות מ 20 שכבות של קרפ צרפתי משובח בטעמים שונים- עוגת גבינה תות, תה ירוק, שוקולד, מאצ’ה, ועוד. הטעם האהוב עלינו הוא ה- signature, והפיסטוק.

זאת בהחלט האופציה המועדפת עלינו לנשנוש של אחר הצהריים במהלך טיול בין הרחובות של מנהטן.

מחיר- 7$ לחתיכת עוגה.

4. הכי בבית- Breads Bakery

בבקה

כתובת: 18 E 16th St | כיכר יוניון

אם אתם רוצים להרגיש בבית או סתם להתחמם עם שוקו חם ביום סגרירי, מאפיית Breads זה המקום. הבעלים של המאפיה הוא גם הבעלים של מאפיית לחמים הישראלית. אז כיאה למאפייה ישראלית- אמריקאית, תמצאו במקום את מיטב המאפים הישראלים כמו רוגעלך, עוגות שמרים, מגוון של חלות, לצד מאפים אמריקאים כמו עוגיות שוקולד צ’יפס, מקלות קשקבל, ועוד.
אל תפספסו את מאפה הדגל של המאפיה, עוגת הבבקה (Babka), שכבשה את ניו יורק. עוגת הבבקה היא בעצם סוג של עוגת שמרים רכה ומפוצצת שוקולד.
אם אתם בסביבת כיכר יוניון אל תחמיצו ביקור במקום.

5. הכי תיירותי וצבעוני- Magnolia Bakery

מגנוליה

לרשת 5 סניפים במרחבי מנהטן

שווה לנסות:
עוגות הקאפייק– במגוון רחב של טעמים. הטעמים האהובים עלינו- רד וולווט, חמאת בוטנים וג’לי, ושוקולד.
בונוס- לאחרונה חשפה הרשת את המתכון לעוגות הקאפקייק המפורסמות שלה. אם אתם רוצים להתענג על עוד כמה ביסים מניו יורק תמצאו כאן את המתכון.
בננה פודינג– פודינג בננה מתוק (שמן) וטעים במיוחד.

 מאפיית מגנוליה נחשבת לאחת המאפיות המוכרות בניו יורק. המקום התפרסם בעיקר בזכות הסדרה “סקס והעיר הגדולה”. הסניף הראשון של הרשת נפתח ברחוב בליקר בשכונת הווילג’ בשנת 1996, ומאז נפתחו עוד 4 סניפים ברחבי מנהטן (ראו במפה).
תמצאו במקום מגוון רחב של עוגות- קאפקייס במגוון טעמים וצבעים, מאפינס, קרואסונים ועוד.

6. עוגיית המקרון הכי טובה בעיר- מאפיית לדורה Ladurée

לדורה

לרשת 3 סניפים במרחבי מנהטן. הסניף בשכונת סוהו הוא המומלץ ביותר

שווה לנסות:
עוגיות המקארון– אלו ללא ספק עוגיות המאקרון הכי טעימות בעיר.
Chocolat Chaud Ladurée– שוקו במקרם קרמי ומלא בשוקולד.

אם אתם רוצים להרגיש אווירה של פריז בעיר הגדולה, לדורה הוא המקום. לרשת המאפיות הצרפתית יש 3 סניפים במנהטן- באפר איסט, בסוהו, וסניף קטנטן במרכז העיר.
הסניף בשכונת הסוהו הוא הגדול והמומלץ ביותר. העיצוב של המאפיה מלא בשיק פריזאי, כולל חצר פטיו גדולה הפתוחה בימים החמים של השנה.

7. ניו יורק בניחוח צרפתי-  Mille Feuille Bakery

מילפה

לרשת 2 סניפים במנהטן וסניף אחד בקראון הייטס בברוקלין.

שווה לנסות:
עוגת המילפה– ללא ספק עוגת הדגל של המסעדה.
בריוש גבינה– לחם בריוש ענק עם גבינה.

עוד מאפיה צרפתית מצטרפת לרשימת מאפיות בניו יורק. המאפיה מנוהלת על ידי השף הצרפתי Olivier Dessyn, בוגר בית הספר המפורסם ריץ’ בפריז.
הייחודיות של מיל פילה הוא באיכות העוגות והמאפים, השף דואג להשתמש בחומרי הגלם הטובים ביותר כדי לתת לכם את הביס המושלם.

8. העוגיות הכי טובות בעיר Levain Bakery

לויון

לרשת 7 סניפים במנהטן וברוקלין.

שווה לנסות:
עוגיות השוקולד צ’יפס הענקיות– עוגית שוקולד צ’יפס קראנצ’ית ומלאה בשוקולד.
בריוש חמאה וקינמון– בריוש חמאה קלאסי עם טוויסט אמריקאי.

לווין נחשבת לאחת מהמאפיות הוותיקות והטובות בניו יורק. תמצאו בה כמעט כל דבר שקשור למאפים מתוקים עם מגוון מטורף של עוגיות ריחניות וטריות במיוחד.
למאפיה יש 7 סניפים ברחבי מנהטן וברוקלין. בנוסף הרשת מוכרת עוגיות קפואות שלה במגוון סופרמרקטים ברחבי העיר.

9. הנשנוש המושלם Baked By Melissa

מליסה

לרשת 10 סניפים הפזורים ברחבי מנהטן

שווה לנסות:
הטעמים האהובים עלינו- רד וולווט, ושוקולד פדג’. 

סוגר את רשימת מאפיות בניו יורק היא רשת המאפיות הכי צבעונית שנמצאת כמעט בכל פינה בעיר.
תמצאו במקום מיני קאפקייקס (עוגות קאפקייקס בגודל של ביס) במגוון אינסופי של טעמים- רד וולווט, אוריאו, בצק עוגיות, ואפילו קאפקייקס טבעוני, וללא גלוטן. המחיר למיני קאפקייק נע בין 2-2.5 דולר (מומלץ לקנות יותר מאחד כי הם ממש קטנים).

Tags:
No Comments

Post A Comment